event inom yoga

Här kan du se aktuella och tidigare event inom yoga och välbefinnande som jag håller i eller deltar på. Det är alltid roligt att träffa fantastiska nya människor på event, därför hoppas jag att även du kan komma och att vi ses! Dessutom är varje event otroligt lärorikt på olika sätt, samtidigt som det gynnar välbefinnandet. 

Jag bjuder alltid in mina samarbetspartners på alla mina events som erbjuder deltagarna spännande gåvor, exempelvis i form av produkter och exklusiva rabatter. Vi vill att du ska må bra och vi vill hjälpa dig finna ett gott välbefinnande. Det är särskilt viktigt för att orka med vardagen och för att skapa en balans i livet. 

Kommande event

Här kan du se kommande event som jag kommer att närvara på. Jag är med på yogaevents runt om i hela Sverige och utomlands. Inom kort kommer jag även att hålla i föreläsningar om yoga och dess positiva påverkan i våra liv. Föreläsningarna kommer att innehålla spännande workshops och intressanta diskussioner. Dessutom kommer jag inom kort att hålla yogaklasser på alla nivåer och även olika yogaretreats. Håll utkik för att inte missa något yogaevent!

Tidigare event inom yoga

Jag kan stolt presentera nedanstående yogaevent och mina partners som jag har samarbetat med. 

Yogaevent i Katrinelund i samarbete med Expedition Örebro

Eventet ”Yoga of hope” i samarbete med Barncancerfonden

Spökyoga i samarbete med Visit Örebro