Utbildad Yogainstruktör - Yoga som livsstil

Jag är en utbildad yogainstruktör som lever efter sökandet på god hälsa. Yoga är min passion och en stor del av min livsstil. Jag strävar ständigt efter att förmedla min kunskap till andra som delar mitt stora intresse till yogan. Det är viktigt att våga vara nyfiken och att testa på något nytt. Dessutom är det viktigt att ha viljan att våga lyssna till sin egen röst samt att växa med världens gemensamma kunskap. Min vision är att vi tillsammans öppnar upp för livsglädje, genom kärlek och gemenskap, med hjälp av rörelse och harmoni, med dig i fokus. Där är din PRANA – din livsenergi 🕉

Har du frågor eller vill du boka ett pass, är du varmt välkommen att kontakta mig.

Bali, 2010-2014, mitt livs uppvaknande

Jag flyttade till Bali år 2010 och det var 5 viktiga år av personligt växande på bland annat – The Yoga Barn – som Punnu Wasus lärling inom yoga och meditation. Här fördjupade jag min yogapraktik och filosofi för att guida klasser själv 🕉

Hatha-Vinyasa-Ashtanga-Consciousness-Spiritual awakening-Bhakti 

Kandidatexamen, GIH, 2019:
Sport science, management and communication

Jag är en utbildad yogainstruktör och har även tagit en universitetsexamen från Örebro Universitet. Min kandidatexamen inkluderar kurser inom bland annat ledarskap, pedagogik, coachning, psykologi, idrottsmedicin, rehabilitering, anatomi, myologi, fysiologi, biomekanik och mycket mer. Kort sagt innefattar min examen allt viktigt för att guida en människan till ett bättre välbefinnande, både fysiologiskt samt psykologiskt.